Over ons

Welkom bij Babyspeciaalzaak ’t Kapoentje! Wij hebben alles voor uw baby… en meer!

Babyspeciaalzaak ’t Kapoentje bestaat al ruim 30 jaar en is uitgegroeid tot een gevestigde waarde in Overmere-Donk (Berlare) en omstreken. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in deze zaak, kreeg ik in 2008 de kans om de winkel over te nemen. Ik had de microbe te pakken en aarzelde geen moment!

In onze winkel vindt u een grote keuze aan producten en merken die alles te maken hebben met de wondere wereld van uw baby of kind. We hebben een leuk assortiment kleding voor kindjes van 0 tot 16jaar van merken zoals Someone, Levv , Petrol , Bess ,Mayoral, Feetje , Like flo , Lilliputiens, Woody Jollein , Quak  enz. Daarnaast vindt u bij ons ook alles voor uw baby-uitzet. Van een prachtige kamer voor de kleine tot buggy’s en kinderwagens, autostoelen en een uitgebreid assortiment veiligheidsvoorzieningen. Ook voor voeding, verzorging en speelgoed kan u bij ons terecht!

Wilt u uw geboortelijst bij ons leggen? Goed idee! Graag maken we met jullie een afspraak zodat we jullie zo goed mogelijk kunnen begeleiden bij het uitkiezen van artikelen voor de geboortelijst. Bovendien geniet u van 10% korting op de aangekochte artikelen. U kan bij ons ook altijd na sluitingstijd afspreken voor uw geboortelijst! 

Dankzij onze ruime ervaring in de babywereld, mag u van ons ook een goed en eerlijk advies verwachten over de producten en trends.

Bent u op zoek naar een leuk cadeautje, kleding of speelgoed? Bij Babyspeciaalzaak ’t Kapoentje moet u zijn! 

Hopelijk tot snel!

Vriendelijke groeten, Kim

U vindt Babyspeciaalzaak ’t Kapoentje op Donklaan 186 in Overmere-Donk, nabij Berlare. U kan zowel met het openbaar vervoer als met de auto gemakkelijk naar ons toe komen. Uw auto kan u parkeren op onze ruime parking aan de winkel. Komt u vanuit Zele, Destelbergen of Gent dan kan u de N445 volgen. Vanuit Lokeren en Wetteren rijdt u snel naar ons via de N407, vanuit Dendermonde, Lebbeke en Asse via de N47 en vanuit Wichelen, Lede en Aalst via de N442. Ook de E17 ligt vlakbij, zodat u ons snel vanuit Gent, Lokeren, Waasmunster, Hamme, Sint-Niklaas, Haasdonk, Kruibeke, Zwijndrecht en Antwerpen kan bereiken.

Over ons
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x